dimarts, 22 de setembre de 2020

Conferència «Dalí, la religió i l'església de Sant Pere» el dia de Sant Narcís

Els Amics dels Museus Dalí col·laborem en la celebració del Mil·lenari de la parròquia de Sant Pere de Figueres amb la conferència Dalí, la religió i l'església de Sant Pere.

La historiadora de l'art i Doctora en Humanitats Mariona Seguranyes i l'estudiós i periodista Josep Playà han preparat una activitat basada en la relació entre l'església i Salvador Dalí. El temple representa l'alfa i l'omega de la vida de l'artista, on va ser batejat i on es va celebrar la cerimònia del seu enterrament.

La conferència serà el dia 29 d'octubre, a les 7 de la tarda, i és oberta a tot el públic. Es farà a l'església de Sant Pere de Figueres.

Salvador Dalí va ser batejat a l'església de Sant Pere, on també es va oficiar el seu enterrament.

Donades les actuals circumstàncies, s'ha establert un protocol de seguretat amb motiu de la Covid-19. Per tant, serà obligatori l'ús de mascareta i es disposarà de gel hidroalcohòlic a l'entrada. El públic haurà d'ocupar només els seients indicats per l'organització.

Per reserves podeu enviar un correu electrònic a amics@fundaciodali.org i trucar al telèfon 972 677 520 (Dimarts i dijous, de 9 a 14 hores). Podeu deixar un missatge a la bústia de veu. Les places s'assignaran per ordre de reserva.