dissabte, 12 de desembre de 2020

Convoquem la segona edició del premi per a treballs de recerca sobre Salvador Dalí

L'associació Amics dels Museus Dalí, amb la col·laboració dels Serveis Educatius de l'Alt Empordà i de la Fundació Gala – Salvador Dalí, convoca la segona edició del premi al millor treball de recerca de Batxillerat dedicat a la figura i obra de Salvador Dalí.

L'objectiu és fomentar, des de qualsevol àmbit, la investigació sobre la vida i l'obra de l'artista figuerenc. La segona edició del Premi serà aquest curs 2020-21 i s'hi poden presentar estudiants de tots els centres de secundària de Catalunya i de qualsevol modalitat de Batxillerat. El termini d'admissió d'originals acabarà el dia 30 de juny de 2021.

Salvador Dalí y Gala treballant a l'obra Somni de Venus, 1939.
© Salvador Dalí, Fundació Gala-Salvador Dalí, Figueres, 2020

El millor treball de recerca serà premiat amb un ordinador portàtil per a l'estudiant guanyador qui, juntament amb el seu tutor, també rebrà un carnet de soci dels Amics dels Museus Dalí per tres anys. L'alumnat i professorat de la classe del guanyador tindran una visita guiada al Teatre-Museu Dalí de Figueres.

El jurat estarà integrat per representants de la Fundació Gala-Salvador Dalí, dels Serveis Educatius de l'Alt Empordà i dels Amics. El treball guanyador es difondrà a través de la web dels Amics dels Museus Dalí.

Podeu consultar les bases íntegres en aquesta pàgina.