dilluns, 3 d’agost de 2015

Amics dels Museus Dalí celebra el Museu de Nit

Divendres 31 de juliol, gran Nit dels socis!!!

 
 
Malgrat un diluvi que va començar just a l'hora d'entrar al museu, l'edició 2015 serà recordada com una gran festa.
El nou president d'Amics dels Museus Dalí, Carles Ayats va presentar l'acte recordant la figura d'Antoni Pitxot, director del museu i distingit membre de la nostra associació, desaparegut el passat 12 de juny i agraint a la seva predecessora, Lola Mitjans, els seus 23 anys de compromís i dedicació al capdavant de la nostra entitat.


 
El grup Tokagi va protagonitzar l'actuació que encetava la nit. Va fer l'unanimitat del públic. Les seves versions de grans cançons del pop va agradar de manera generalitzada. Tothom va coincidir amb la qualitat dels intèrprets, destacant la gran veu del cantant.
 
La pluja va parar finalment i va deixar que es poguessin muntar les taules al Patí de Lòggies amb els canapés preparats per la Fundació Altem. Tot va acabar amb una copa de cava, gentilesa de Cavas Perelada i la Fundació Gala-Salvador Dalí.
 
 
El Sr. Francesc Cruanyes en representació de l'Ajuntament de Figueres i el Sr. Ferran Roquer, president del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, van assistir a la vetllada.