dilluns, 12 de novembre de 2018

Els Amics dels Museus convoquen un premi per a treballs de recerca sobre Dalí

L'associació Amics dels Museus Dalí, amb la col·laboració dels Serveis Educatius de l'Alt Empordà i de la Fundació Dalí, convoca la primera edició del premi al millor treball de recerca de Batxillerat dedicat a la figura i obra de Salvador Dalí.

L'objectiu és fomentar, des de qualsevol àmbit, la investigació sobre la vida i l'obra de l'artista figuerenc. La primera edició del Premi serà aquest curs 2018-19 i s'hi poden presentar estudiants de tots els centres de secundària de l'Alt Empordà i de qualsevol modalitat de Batxillerat.
El treball podrà tractar qualsevol aspecte de la vida i obra de Salvador Dalí.

El millor treball de recerca serà premiat amb un ordinador portàtil per a l'estudiant guanyador qui, juntament amb el seu tutor, també rebrà un carnet de soci dels Amics dels Museus Dalí per tres anys. El claustre de professors i la classe de l'alumne guanyador seran obsequiats amb una visita guiada al Teatre-Museu Dalí de Figueres.

El jurat estarà integrat per representants de la Fundació Gala-Salvador Dalí, dels Serveis Educatius de l'Alt Empordà i dels Amics. El treball guanyador es difondrà a través del bloc dels Amics dels Museus Dalí.