Rebeu l'actualitat dels Amics dels Museus Dalí i del món dalinià a la vostra bústia de correu electrònic.

SUBSCRIU-TE

×

Els Amics dels Museus us desitgem un bon estiu amb «Always look on the bright side of life» interpretat per l'Orquestra Versatile

31.07.2020

Els Amics dels Museus Dalí havíem de celebrar aquest divendres la nostra tradicional trobada anual, tot coincidint amb l'obertura del Teatre Museu de Nit. L'actual situació ens ha obligat a cancel·lar l'acte que desitgem recuperar en una pròxima edició sota el nostre escenari habitual, la cúpula del museu de Figueres.

Amb tot, per sumar-nos a aquest desig que tot vagi a millor, hem encarregat a l'Orquestra Versatile del Casino Menestral Figuerenc, la nostra convidada d'aquest any, l'enregistrament d'una peça musical per compartit amb tots vosaltres.

L'escollida ha estat Look On The Bright Side Of Life» (Mira El Costat Brillant De La Vida) de la banda sonora de La vida de Bryan, un clàssic dels Monty Python.

Aquesta és la versió instrumental de la cançó que tanca el film amb una lletra àcida, però alhora carregada d'optimisme. Quan tot sembla que ha d'anar a pitjor, s'obre una escletxa que ens porta a la brillantor final, com ens recorda la seva tornada: «Mira sempre el costat brillant de la vida. Mira sempre el costat positiu de la vida».

Els músics que han participat en aquest enregistrament especials per als Amics dels Museus Dalí són Ada Rigall (flauta travessera), Joan Mallol (requinto i clarinet), Gerard Cornejo (clarinet), Sergi Lavarta (baix elèctric, saxos alt, tenor i baríton), Ramón Cornejo (trombó) i Paulo Martins (tuba), sota la direcció musical de Joan Mallol.

Desitgem que gaudiu d'aquesta peça i de la resta d'estiu. I recordeu visitar les tres seus dels museus Dalí a Figueres, Cadaqués i Púbol. Us hi esperen grans moments i dues grans exposicions temporals, «Dalí: "el surrealisme sóc jo!" Paisatges fora del temps», que reuneix dotze obres de l'època surrealista juntes per primera vegada al Teatre – Museu i «Gala/Dalí/Dior. D'art i moda' a Púbol», on Art i moda s'entrellacen per endinsar l'espectador en aquest imaginari compartit a través d'una acurada selecció d'obra de l'artista, dissenys de Dior i documents provinents dels fons de la Fundació Dalí i de Christian Dior Couture.

ActualitatVeure'n més