dimecres, 16 d’octubre de 2019

Blanca Sala Reig revisa la relació pictòrica i literària entre els germans Salvador i Anna Maria Dalí

Una conferència de la doctora en Art, Blanca Sala Reig, revisarà la relació pictòrica i literària entre els germans Salvador i Anna Maria Dalí el pròxim dimecres 23 d’octubre, sota la cúpula del Teatre Museu de Figueres. Aquest any es commemora el trentè aniversari de la seva mort, en els mesos de gener i maig de 1989.

Amb el títol Anna Maria Dalí vista pel seu germà i/o viceversa. La relació pictòrica i literària entre ambdós germans la ponent farà un recorregut pel quadres que Salvador Dalí va pintar de la seva germana i dels llibres escrits per Anna Maria, destacant l’obra que va dedicar al seu germà i posant de manifest l’amor fraternal que malgrat les dificultats de la vida, sempre varen mantenir. 

Els germans Anna Maria i Salvador Dalí a Cadaqués.

Es tracta d’un acte organitzat pels Amics dels Museus Dalí amb entrada lliure però aforament limitat. 

La conferència tindrà lloc el dimecres 23 d’octubre a les 19.30 sota la cúpula del Teatre-Museu Dalí de Figueres. És una activitat gratuïta però amb les places limitades. 

Us podeu inscriure a amics@fundaciodali.org o bé al 972 677 520 (matins laborables de 10 a 14) o deixar el missatge al contestador.