dilluns, 18 de setembre de 2017

Jordi Mercader i Miró, nou President de la Fundació Dalí

La Fundació Gala-Salvador Dalí ha celebrat una reunió extraordinària del seu Patronat, aquest dilluns, per elegir el nou President de la institució. Jordi Mercader i Miró succeirà en el càrrec Ramon Boixadós i Malé, traspassat el 12 d'agost d'enguany.

Jordi Mercader i Miró
 Jordi Mercader i Miró va néixer a Portbou l'any 1943. És doctor enginyer industrial per l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials de Barcelona, màster d'Economia i Direcció d'Empreses per IESE, president del grup paperer Miquel i Costas & Miquel, S.A., vicepresident del consell d'administració de VidaCaixa Grup, S.A., membre de la junta directiva del Cercle d'Economia, patró de la Fundació Princesa de Girona, vicepresident de l'Institut Cerdà, i membre del Consell de Mecenatge de la Fundació Pasqual Maragall. És patró vitalici de la Fundació Dalí des de l'any 1990.

Va ser president de Bazán i de l'antic Institut Nacional d'Indústria (INI), així com vicepresident del consell d'administració de La Caixa, d'Aigües de Barcelona i de REPSOL YPF.