dimarts, 25 de juliol de 2017

La Fundació Gala - Salvador Dalí obre el Castell de Púbol a les visites nocturnes

Aquest estiu la Fundació Gala - Salvador Dalí proposa gaudir d'una visita excepcional al Castell Gala Dalí de Púbol. Per primer any, un cop tanquin les portes a les 8 del vespre, es reobriran per donar accés a un grup reduït de 20 persones que visitaran el recinte acompanyats d'una guia experta i, en acabar el recorregut, se'ls oferirà una copa de cava sota els plàtans del jardí.

Castell de Púbol

El Castell de Púbol és un edifici medieval que Salvador Dalí va transformar en un refugi per regalar a Gala, la seva musa i esposa. L'activitat té una durada de dues hores, de 8 a 10 del vespre. S'accepta un màxim de 20 persones. Les visites guiades es faran els dimecres en anglès, els dijous en francès, els divendres en castellà i els dissabtes en català. Els idiomes poden adaptar–se si les 20 entrades són adquirides per un mateix grup de persones. Cal sol·licitar–ho al telèfon 972 488 211 un cop comprades les entrades i amb 7 dies d'antelació. Sempre cal comprar l'entrada de forma anticipada al web o bé a la taquilla del Castell, segons disponibilitat. El preu és de 20€ per persona.  

Piscina de Púbol

L'exposició temporal del Castell de Púbol 'Salvador Dalí, Gala, Ricardo Sans' està dedicada a la relació fotogràfica dels Dalí amb Ricardo Sans Condeminas entre els anys 1949 i 1956. Es mostren 90 fotografies i documentació diversa.

Teatre - Museu Dalí
Un estiu més, el Teatre–Museu Dalí obre les portes en horari nocturn. Serà del 29 de juliol al 2 de setembre, de 22h a 1h de la matinada (darrer accés 00:30h). L'aforament es limita a 500 persones. La tarifa nocturna és de 15€. En un dels patis interiors s'hi projecten audiovisuals amb Dalí com a protagonista i s'hi ofereix una copa de cava.


Teatre - Museu Dalí

Es poden comprar entrades anticipades i reservar visites guiades nocturnes al web www.salvador–dali.org (El preu de l'entrada més la visita guiada és de 20 €). Més informació al telèfon 972 677 500.